Design si dezvoltare web

Oferim servicii de design si dezvoltare web pentru a prezenta clientilor dvs o imagine clara a ceea ce le puteti oferi.

Urmarim ca website-ul dumneavoastra sa aiba o navigabilitate usoara, functionalitate, securitate si o prezentare clara de continut in concordanta cu obiectivele si scopul firmei dumneavoastra.

Deasemenea dispunem de experienta necesara pentru a dezvolta proiecte online complexe : portaluri, magazine online, retele sociale, aplicatii pentru gestiune, managementul activitatilor si multe altele.

cere oferta

Gazduire web

Serviciile de gazduire web sunt motorul site-ului dumneavoastra. Un site bun fara un hosting de calitate nu foloseste la nimic.

Va oferim solutii de gazduire pe servere localizate in Romania, cu legaturi de mare viteza la nodurile importante de Internet din lume. Securitatea datelor dumneavoastra este principala noastra preocupare, de aceea detinem sisteme avansate de protectie si backup.

De asemenea, va oferim consultanta gratuita in alegerea unei solutii potrivite pentru gazduirea site-urilor dumneavoastra si va asiguram transfer gratuit in cazul unei migrari de la alt furnizor.

vezi oferta de gazduire

Consultanta si optimizare SEO

Nu este important numai continutul si aspectul site-ului dvs. Un site care nu este optimizat pentru pozitii fruntase in motoarele de cautare (Google, Yahoo, etc) nu isi indeplineste functia pentru care a fost conceput.

Optimizarea SEO reprezinta cumulul de procedee pe care expertii le aplica pentru a pozitiona cat mai bine un site in motoarele de cautare.

Cine are nevoie de optimizare SEO? Raspunsul este cu siguranta oricine. Avand in vedere frecventa folosirii motoarelor de cautare putem vorbi despre o potentiala sursa de trafic foarte importanta pentru site-ul dvs.
cere oferta

Date Legale

S.C. GT Solutions S.R.L.

C.U.I. : RO21633358
Nr. reg. : J22/1281/25.04.2007

Sediu social : Str. Renasterii Nr. 13,
705200, Pascani, Iasi, Romania

Contact

S.C. GT Solutions S.R.L.

Str. Trantomir Nr. 12A, Iasi, Romania

Suna-ne! 0766 517 805
     0766 335 003

Da-ne un email! office@gtsolutions.ro
Trimite